Авто

Найпопулярніші вживані автомобілі 2021 року: що обирають покупці

Share

2021 рік заніс свої корективи в світовий автомобільний ринок. Дефіцит нових автомобілів зробив вживані автомобілі головним продуктом. Тепер навіть ті, хто купляв нові авто пересідає на вживані з невеликим пробігом.

Видавництво What Car? на своєму сайті виклало перелік найпопулярніших автомобілів, які рекомендовані до придбання.

Розпочнемо з Range Rover Evoque. Цей автомобіль отримав лише 3 зірки від експертів, перш за все через сумнівну надійність. Авто дуже дороге в обслуговуванні та досить часто ламається. Та не дивлячись на це, машина має дуже стильний дизайн та гарний салон, тож, люди які його купляють, свідомо роблять цей вибір та приймають його з усіма вадами.

Далі доволі таки популярний Nissan Juke. Автомобіль має сумнівний дизайн та невелику місткість, тому він отримав також 3 зірки. Але насамперед, це японський автомобіль, тому надійність тут на високому рівні. Власникам таких авто доводиться чимось поступатись, щоб не мати проблем на дорозі.

Ford Kuga – недорогий автомобіль, яких доволі таки багато на дорогах світу, але набрав він 3 бали. Вся його проблема в тому, що він має досить стриманий дизайн та салон низької якості. Також, за його цінник можна придбати автомобілі більш цікавіші та з більшим простором у салоні.

Один з непоганих бюджетних бестселерів – Volkswagen Polo, він отримав 4 зірки від експертів через те, що коштує він дорожче ніж його однокласники, має слабенький двигун та не дуже гарно керується. Та більшість покупців це ігнорують і купляють авто через її надійність, та зручні габарити.

І ось ми дійшли до переможця, BMW 3-series. Його оцінка – 5 зірок. Автомобіль має проблеми з надійністю та жорсткою підвіскою, але водночас він дуже крутий і за свої гроші дарує дуже багато позитивних емоцій в водінні. Тому водії обирають баварський автомобіль нехтуючи здоровим глуздом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024