З’явилися чергові шпигунські знімки нового кросовера Volkswagen

0
149

Перші знімки камуфльованого кросовера Volkswagen з’явилися ще на початку грудня, тепер видання Autohome надало нові кадри. Тести автомобіля проходять у Китаї. Місцеві медіа припускають, що новий SUV увійде до сімейства Volkswagen Talagon. Ймовірно, новинка отримає ім’я Talagon X.

Деякі частини кросовера все ще закриті камуфляжем, але його поменшало. Тепер можна оцінити профіль, фари та оновлений передній бампер. Головна оптика, радіаторні грати та капот повністю відрізняються від Volkswagen Talagon. Крім того, інший дизайн отримали додаткові вікна у задніх стійках.

Розміри нового кросовера невідомі, але судячи з фото, новий SUV буде компактнішим за Talagon. Довжина останнього становить 5152 мм, а колісна база – 2980 мм. Крім того, Talagon пропонується у шести- або семимісному виконанні. Можливо, новий ймовірний «родич» буде лише у п’ятимісцевому виконанні.

Очікується, що новий кросовер буде обладнаний тими ж силовими агрегатами, що і Talagon . Бензинова “турбочетвірка” TSI серії EA888 об’ємом 2,0 літра. Потужність двигуна – 186 або 220 к.с. У лінійці може бути турбований ДВС V6 EA390 об’ємом 2,5 літра. Потужність такого агрегату – 299 к.с. Ймовірно, що новинка буде передньопривідною.

Офіційний дебют нового кросовера Volkswagen очікується наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!