Найдешевші вживані електрокари на українському ринку

Стати власником електрокару можна менш ніж за сім тисяч доларів.

0
91

Щодня на дорогах нашої країни стає все більше електрокарів. Звісно, більша частина людей ще не готова до таких змін, адже технологія ще доволі сира і інфраструктура зарядних станцій могла бути і кращою. Та якщо, ви все ж таки хочете спробувати, що ж це за “звір” такий і не хочете витрачати багато грошей – є вихід.

ТСН.Авто підготував для вас перелік найдешевших вживаних електрокарів, які представлені на ринку нашої країни.

Розпочнемо звісно з найпершого масового електрокара – Nissan Leaf. Зараз такий автомобіль з вже трохи “втомленою” батареєю 2011 року можна придбати за 4 900 доларів (приблизно 132 300 грн). Ви отримаєте максимально класичний електромобіль, але через великий пробіг акумулятор “електрички” вже не у формі, тому на такому авто від одного заряду ви зможете проїхати приблизно 70 км. Та динаміку та принцип життя з електромобілем ви зрозумієте.

Наступний у нас дуже маленький електрокар, який дуже популярний у Європі – Renault Twizy. За цього малюка 2018 року випуску просять 5 000 доларів (приблизно 135 000 грн). Через свої габарити автомобіль вживає небагато енергії, тому невеличкої батареї вистачає на 100 км пробігу. Та є і свої мінуси: максимальна швидкість машини – 80 км, та немає навіть звичайної пічки. Тому такий електрокар більше підходить як авто вихідного дня.

https://hevcars.com.ua/

Якщо вам треба автомобіль, в який можна завантажити холодильник та ще посадити кількох людей, тоді вам потрібен Renault Kangoo Z.E.. Нове таке авто може проїхати на одному заряді 170 кілометрів, а ось машина з пробігом більш ніж 100 тисяч, вже проїжджає приблизно 80, тому її можна придбати усього за 5 200 доларів (приблизно 140 400 грн). Великий багажник, непогана керованість та стриманий дизайн – все що потрібно для невибагливих покупців.

Renault в Україні

Ще один француз – Citroen C-zero 2011 року. За таке авто доведеться викласти 5 300 доларів (приблизно 143 100 грн). Машина маленька, але доволі містка. Від одного заряду зможе проїхати 80 км, чого повинно вистачить для невеличкого міста. Також, Citroen C-zero добре підійде для дівчат та водіїв початківців.

https://hevcars.com.ua/

І ось ми підійшли до популярного малючка – Smart EQ Fortwo. За автомобіль 2014 року привезеного з США потрібно заплатити 6 400 доларів (приблизно 172 800 грн). На одному заряді Smart проїде 120 км, що досить непоганий показник, як для бюджетного авто. Машина також непогано оснащена усіма сучасними опціями.

Mercedes-Benz

Як бачите, увійти в еру електромобілів можна за досить помірний цінник. Також, не забувайте, що з таким авто ви значно економите на пальному та сервісному обслуговуванні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!