Авто

У мережі з’явилися фото нового Volkswagen Passat

Share

Для деяких покупців Volkswagen Passat 2022 вишуканий німецький характер може бути краще популярніших альтернатив середнього розміру.

Інтер’єр Volkswagen Passat 2022 настільки ж ненав’язливий, але добре зібраний і прикрашений приємними матеріалами. Кабіна Passat також простора, особливо на задніх сидіннях.

Це разом із незліченними стандартними системами допомоги водієві, такими як автоматизоване екстрене гальмування та контроль сліпого кута, робить його надійним вибором для сімей.

Трансмісія Volkswagen Passat 2022 працює без проблем, але значно повільніше, ніж у конкурентів, таких як Honda Accord, і VW не пропонує повний привід або гібридний варіант, як багато хто з його конкурентів.

Тим не менш, Volkswagen Passat 2022 пропонує комфорт водіння і привабливі ціни. Для деяких клієнтів ці характеристики – і вишуканий німецький характер – можуть бути кращими за популярніші альтернативи середнього розміру.

Volkswagen Passat SE 2022 року поставляється в стандартній комплектації з безліччю функцій, які покупці сімейних седанів гідно оцінять, включаючи інформаційно-розважальний сенсорний екран з функцією Apple CarPlay і Android, 17-дюймові колеса, передні сидіння з підігрівом, адаптивний круїз-контроль клімат, помічник з утримання смуги руху та двірники з датчиком дощу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024