Hyundai відкликає велику кількість Tucson 2022 через проблемні фари

Деякі моделі Hyundai Tucson 2022 року в США були відкликані та відремонтовані, оскільки їх фари та задні ліхтарі могли вийти з ладу.

0
411

Повідомлення про відкликання показує, що в цілому 12 моделей Hyundai Tucson, побудованих 26 лютого 2021 року на заводі Hyundai Motor Manufacturing в Алабамі, були оснащені вбудованим центральним блоком управління (ICU), який має несумісне програмне забезпечення, що могло призвести до непрацюючих фар / або заднім ліхтарям. Автовиробник зазначає, що ICU було випущено без перепрошивки програмного забезпечення.

Проблема вперше привернула увагу Hyundai у травні цього року, коли компанія відзначила зростання активності претензій щодо гарантії щодо функціональності зовнішнього освітлення деяких моделей Tucson 2022 року. Попередня перевірка почалася 2 червня, і до 22 жовтня постачальник ICU виявив виробничу партію з 12 ICU, які були виконані без вищезгаданого перепрограмування ПЗ.

Представникам Hyundai не відомо про будь-які нещасні випадки, пов’язані з дефектом, і перед тим, як відправити відгук до Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США, вони підтвердили, що всі 12 одиниць вже було відремонтовано в дилерських центрах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!