Geely вивела на тести новий кросовер – фото

Китайський автовиробник вивів на дорожні випробування Geely Coolray нового покоління.

0
311

Перші шпигунські знімки Geely Coolray нової генерації були опубліковані виданням Autohome. На даний момент кузов автомобіля прихований під товстим шаром камуфляжу. Фахівці припускають, що автомобіль отримає екстер’єр у стилі нових Atlas X та Emgrand L. Від дореформеної моделі новинка відрізнятиметься вузькою світлодіодною оптикою, іншими бамперами, а також модернізованими ґратами радіатора.

За даними видання “Китайські автомобілі”, новинка збереже колишню лінійку силових агрегатів. На китайському ринку кросовер пропонується з 1,4 та 1,5-літровими турбомоторами потужністю 144 та 177 к.с. відповідно. Менш потужний двигун поєднується з 6-ступінчастою МКПП або роботизованою коробкою передач, а продуктивніший двигун працює спільно виключно з 7-ступінчастим «роботом».

Також модель має топову модифікацію з гібридною силовою установкою на базі 1,5-літрового двигуна, який поєднується з електромотором та 7-ступінчастою роботизованою трансмісією. Сумарна віддача гібриду складає 258 л. і 415 Нм моменту, що крутить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!