Головна Авто ТОП-6 кросоверів, які не ніколи іржавіють

ТОП-6 кросоверів, які не ніколи іржавіють

0
433

При виборі старого автомобіля спочатку варто приділити увагу конкретно стану кузова. Безумовно, двигун, трансмісія і ходова теж дуже важливі, але якщо в останньому випадку найчастіше можна відбутися невеликим і відносно недорогим ремонтом, то кузов, що прогнив, стане куди більш серйозною проблемою.

Експерти склали рейтинг кросоверів, які відрізняються максимальною стійкістю до корозії. До списку увійшли шість моделей.

6. BMW X5 (кузов E70)

Кросовер чудово захищений від корозії. Якість фарбування та антикорозійної обробки тут на такому високому рівні, що навіть у найстаріших екземплярів з великим пробігом іржа якщо і є, то лише точкова: під ущільнювальними гумками, на колісних арках або кромках дверей.

BMW X5 (E70) вкрай вимогливий до якості обслуговування. Оригінальні запчастини та розхідники, гарне паливо, своєчасна заміна масла в агрегатах – грошей на це піде чимало, але натомість ви отримаєте відмінний автомобіль, який довго не злякає іржею.

5. Toyota RAV (2008-2010 р.в.)

На більшості таких автомобілів можна знайти лише локальні рижики від сколів. Дещо затьмарюють картину тільки іржаві капоти на деяких екземплярах, які перефарбовували за гарантією.

Відгуки власників цього «паркетника» рясніють захопленими епітетами – ось чому для багатьох уживаний RAV4 виглядає дуже цікавим придбанням.

4. Lexus RX

Усі кузовні деталі цього кросовера мають гальванічну двосторонню оцинковку. Незначні сліди корозії тут можуть з’являтися лише при експлуатації великих містах, де вулицею взимку щедро посипають реагентами. Лакофарбове покриття кузова відносно тонке, але захист від корозії знаходиться на найвищому рівні.

3. Audi Q5

Кузов Q5 має гарячу двосторонню оцинковку, а це, мабуть, найефективніший спосіб захисту від корозії. Правда, лакофарбове покриття тут тонкувате і особливо воно страждає на колісних арках.

2. Honda CR-V

Цей автомобіль може повністю справлятися з корозією протягом 10-12 років. Потім незначна іржа може з’явитися під пластиковими накладками і все.

Крім того, цей кросовер можна назвати найнадійнішим у цьому рейтингу, оскільки він здатний проїхати без ремонту силового агрегату та трансмісії понад 500 тисяч кілометрів.

Антикорозійна стійкість RAV4 просто вражає – за якістю лакофарбового покриття він виграє майже у всіх своїх однокласників, і навіть машини перших років випуску складно знайти із запущеним заржавілим кузовом.

1. Volvo XC90

Власники Volvo XC90, розповідаючи про переваги свого автомобіля, відзначають не лише респектабельність та комфорт, але й виняткову надійність. Навіть ті, кому цей автомобіль припав зовсім не до душі, відзначають міцність кузова та відмінну якість лакофарбового покриття.

Машина не іржавіє зовсім (ну хіба що рідний фаркоп може покритися «рижиками»). Вкрай міцний, надійний і просто нержавіючий апарат.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.