Названі найкращі німецькі автомобілі – фото

0
1077

Є аспекти, які багато в чому пов’язані зі спадщиною німецького виробництва – Карл Бенц, засновник Mercedes-Benz, який винайшов автомобіль у 1885 році, разом із Volkswagen, який створив знаменитий Beetle, під час Другої світової війни.

Які найбільші німецькі автомобільні бренди

В останні роки популярність німецьких автомобілів серед молодих водіїв зросла завдяки їхній якості, інноваціям та особливо розкоші.

Всі ці аспекти очевидні у трьох великих відомих корпораціях, Audi, Mercedes і BMW, які з’явилися недавно, з їхніми відповідними пропозиціями на ринку повністю електричних транспортних засобів.

З технічного погляду Volkswagen є лідером серед відомих брендів, тому що Volkswagen є одним з найбільших автомобільних концернів у світі та материнською компанією Audi, Porsche, SEAT, Bentley, Lamborghini та Bugatti.

Volkswagen домінує на європейському автомобільному ринку, але за ним слідує Mercedes-Benz, відомий як найстаріший виробник автомобілів у світі.

Mercedes випустив винятковий асортимент розкішних автомобілів, включаючи C-Class, E-Class та складний S-Class.

Завдяки цьому модельному ряду в 2019 році було продано велику кількість автомобілів класу люкс, що зробило Mercedes найбільшим постачальником найпрестижніших автомобілів у світі.

Далі йде BMW, компанія, заснована в 1916 році та відома своїми високопродуктивними автомобілями.

Бренд також відомий своїм внеском у найпомітніші пропозиції про Формулу 1, Ле-Мане та популярні гонки серії Endurance.

Останнє з трьох гучних імен – Audi, відома своїми технологічними досягненнями нового рівня та ультрасучасним інтер’єром.

Audi сильно змінилася, починаючи з 80-х, з появою Audi Quattro та революцією, присвяченою повнопривідним дорожнім автомобілям.

У нього величезний вибір позашляховиків, купе та хетчбеків.

Німецькі автомобілі цінуються за те, що вони створені для доріг, і за це їх хвалять за виняткову маневреність, систему допомоги водієві та економічні двигуни.

Volkswagen Golf

Важко відкрити для себе найкращі німецькі автомобілі, не згадавши Volkswagen Golf.

Тепер, у восьмому поколінні, Golf, можливо, є одним із найзнакових сімейних автомобілів з тих пір, як він вперше з’явився на ринку в 1974 році.

Водії можуть вибирати між різними економічними бензиновими та дизельними двигунами потужністю від 114 до 148 к.с. і навіть електричним.

Mercedes-Benz C-класс

C-Class є однією з найвідоміших моделей компактного класу представницьких автомобілів та пропонує широкий спектр обладнання, навіть з базовою обробкою, включаючи шкіряну оббивку, регулювання ременя безпеки в чотирьох напрямках та інтуїтивно зрозумілий 12,3-дюймовий цифровий дисплей.

Безпека в Mercedes C-Class залишається над усе, оскільки на кожній моделі встановлена ​​камера заднього виду та стандартна система паркування автомобілів середнього класу.

Хоча C-Class – один з найдорожчих автомобілів, він може похвалитися вражаючою економією палива у всьому діапазоні, особливо коли дизельний двигун працює в парі з електромотором EV.

Audi A3

Якщо ви один із тих, кому сподобався VW Golf, вам обов’язково сподобається Audi A3.

Обидві моделі мають схожі механічні частини та компоненти, тільки A3 відрізняється більш розкішним відчуттям, високоякісним інтер’єром та вишуканим стилем.

Audi славиться створенням красивих інтер’єрів, доповнених регульованою поперековою опорою A3 у повному асортименті, розкішними тканинами та інформаційно-розважальною системою (інтелектуальне управління інформацією) MMI із сенсорним екраном.

Всі версії оснащені супутниковою навігацією, DAB-радіо, Bluetooth та підключенням до смартфону з багатим списком опцій, які пропонують безліч можливостей для налаштування.

BMW 3 серії

BMW 3 серії був одним із найкомпетентніших автомобілів на ринку з моменту виходу на ринок у 1975 році.

Це компактний автомобіль з опціональним повним приводом, опціональною адаптивною підвіскою та різними регулюваннями сидіння по висоті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!