Як виглядає електромобіль Tesla із пробігом під 700 тис. км.

0
1150

У Каліфорнії виявлено Tesla Model S із величезним пробігом. За шість років електромобіль проїхав близько 700 тис. км. Відеоогляд авто опублікував Youtube-блогер Braden Carlson.

Якщо точніше, то електрокар Tesla Model S на момент зйомки огляду проїхав 682700 км (424300 миль). Експлуатували його дуже активно: у авто було два власники і обидва використовували його як таксі в Uber.

Перший власник наїздив на Tesla Model S близько 500 тис. км. – в середньому по 113 тис. км. на рік. На 402 тис. км довелося замінити один із компонентів силової установки, причому це зробили за гарантією.

Потім електрокар Tesla перепродали і на 539 тис. км. довелося ремонтувати блок управління мультимедіа. Після 603 тис. км пробігу необхідно було перебрати задню підвіску, але в 612 тис. км поміняли передній електромотор (задній досі залишається рідним).

На даний момент стан автомобіля дуже непоганий, враховуючи його величезний пробіг. Tesla Model S продовжує щодня долати великі відстані і цілком можливо, що дістанеться позначки в мільйон кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!