Новий кросовер MG ZS EV визнаний найкращим електрокаром 2022 року

Нагороду організував портал DrivingElectric, "дочка" видання Auto Express.

0
122

Електрокар MG ZS EV став “електромобілем року за співвідношенням ціна-якість” за версією порталу DrivingElectric. Нещодавно представлене топове виконання моделі дозволяє автомобілю проїхати до 440 кілометрів на одному заряді, при цьому авто добре оснащене і обходиться користувачам 30 000 фунтів стерлінгів, що відповідає сумі 1,1 мільйона гривень.

Крім моделі MG журі DrivingElectric присудило автомобілю Hyundai Ioniq 5 звання “кращого електрокара для далеких поїздок”. Тут фахівці відзначили запас ходу моделі, швидку зарядку, зрозумілий інтерфейс мультимедійної системи та комфорт у салоні під час руху.

Крім цього кросовер Hyundai Tucson став “кращим гібридним сімейним автомобілем”, універсал Skoda Octavia iV назвали “кращим сімейним автомобілем із системою PHEV”, а Skoda Enyaq iV був визнаний “кращим сімейним автомобілем”. Варто відзначити, що без різних заслуг не залишилися такі моделі, як Porsche Taycan, Tesla Model 3, BMW iX і Fiat 500e.

Нагадаємо, модель MG ZS EV оснащується одним електромотором на 204 л. і 280 Нм крутного моменту, розташованим на передній осі. Такий силовий агрегат дозволяє електрокар прискорюватися з місця до 100 км/год за 8,6 секунди. Запас ходу від однієї зарядки становить 320 чи 440 кілометрів залежно від виконання. Заряджання від стандартного 11-кіловатного зарядного пристрою від 0 до 80% займає лише 40 хвилин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!