ТОП-10 найпродаваніших моделей авто в Англії за 2021 рік

0
523

Good Morning! Ми у UaMotors вирішили розказати, яким автомобілям надали перевагу жителі Сполученого Королівства у листопаді 2021 року.

1. MINI

Класичний МІНІ є фантастичним у поворотах та сповнений характеру у водінні, також має високоякісний салон. MINI може бути напрочуд доступним, але ви також можете збожеволіти від кількості опцій з персоналізації, щоб справді зробити його «під себе», якщо захочете.

Популярність МІНІ пояснюється великою гамою версій: є і хардкорні John Cooper Works, і повністю електрична версія, і п’ятидверне виконання, яке є трохи просторішим. Він так само веселий і з автоматичною коробкою передач, чого не можна сказати про всіх його конкурентів.

2. Opel Corsa «Vauxhall»

Опель Корса завжди був популярни у Великій Британії, чи для інструкторів з водіння, чи в якості першого автомобіля, чи для досвідчених водіїв похилого віку. Це зручна машина з гарним співвідношення ціни / якості, вона є оптимальним практичним варіантом для багатьох. Ще одним привабливим аспектом покупки Корси є широкий вибір опцій, які пропонує Опель. Зокрема навіть версія-електрокар Corsa-e.

3. Tesla Model 3

Tesla Model 3 пропонує максимально передові технології, як з точки зору інформаційно-розважальної системи, так і допомоги водієві, а також захоплюючу динаміку і дуже вражаючий запас ходу між зарядками. Подорожі по автомагістралі – це звичайна річ для Model 3, оскільки мережа станцій Tesla Supercharger в Англії є однією з найкращих, а зарядні пристрої можна знайти на більшості великих станцій технічного обслуговування.

4. Hyundai Tucson

Здається, футуристичний стиль нового Hyundai Tucson справді вразив британських покупців, оскільки компактний кросовер корейського бренду став одним із найбільш продаваних автомобілів на Туманному Альбіоні. Інтер’єр нового Туксона є великим кроком вперед: центральна консоль спускається каскадом з приладової панелі, і всі машини в стандартній комплектації отримують великий сенсорний екран і цифрову панель приладів. Зрозуміло, що ставка на практичність така сама, як і на технології, і тому Tucson має широку лінійку двигунів.

5. Ford Focus

Останнє покоління Фокуса має більш демократичний дизайн інтер’єру, кращу шумоізоляцію, ніж раніше, а також виглядає більш нейтрально ззовні. Не всі матеріали салону можуть зрівнятися з його дорожчими конкурентами, але Focus легко перевершує Opel Astra та навіть (!) Volkswagen Golf 8, коли справа доходить до задоволення від водіння.

6. MG ZS

Китайський MG ZS – це практична і дешева альтернатива Nissan Juke і SEAT Arona, з великим багажником і відносно нормальною мультимедіа. Чисто електрична версія – MG ZS EV – набагато краща, ніж бензинова. Вона швидша, + відсутність коробки передач покращує враження від їзди. Як для електромобіля вона дешева, а нова модифікація Long Range зможе проїхати понад 400 км на одній зарядці – більше, ніж її найближчі конкуренти.

7. Nissan Qashqai

Nissan Qashqai завжди був справжнім успіхом для бренду, і, схоже, нова модель також привернула увагу покупців. Зібраний на заводі у Великій Британії, новий Qashqai обганяє свого попередника, пропонуючи сучасний дизайн, більший багажник, кращу якість салону та трохи кращу економію палива завдяки «м’якій гідридній системі», встановленій на 1,3-літровому бензиновому двигуні. Не дивуйтеся, що в найближчі місяці регулярно побачите його на перших місцях чартів продажів.

8. Mercedes-Benz A-class

Мерседес-Бенц A-класу має кращі пропорції, ніж будь-коли раніше, при чому це поєднується зі справжнім відчуттям високої якості в салоні. Новітня інформаційно-розважальна система MBUX вражає функціоналом, екран її плавно зливається з панеллю приладів у стилі більшого та дорожчого седану Mercedes E-Class. Більш ефективні бензинові та дизельні двигуни підвищують економічність, тоді як динамічні характеристики могли би бути і кращими.

9. Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc ховає розрив між нормальними міськими хетчбеками і громіздкими кросоверами, як Tiguan. Він має дещо вищу позицію водія та ледь просторіший багажник, ніж у Golf чи SEAT Leon, але все ще є економічним та вертким у потоці. Всередині Т-Рок добре зібраний та продуманий ергономічно. Поява T-Roc у списку натякає на все більше поширення кросоверів, оскільки раніше би на його місці був хетчбек Golf.

10. Volvo XC40

Лінійка SUV марки Volvo стала дуже популярною, особливо це стосується найменшого XC40. Його оригінальний дизайн екстер’єру приховує чудово зібраний, практичний салон. Ви будете насолоджуватися більшістю тих самих компонентів інтер’єру, які ви знайдете в більших XC60 і XC90, а також лінійкою, яка включає «м’які гібриди», плаг-ін гібрид і, тепер, повністю електричну модель – тому вона підійде приватним та бізнес-покупцям, які прагнуть прийняти електрифікацію. Цифрова приладова панель входить у стандартну комплектацію, як і супутникова навігація та яскраві світлодіодні фари.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!