Новий Chery Tiggo 8 Pro показали у Китаї

0
166

Новий кросовер Chery Tiggo 8 Pro був розсекречений Міністерством промисловості та інформатизації КНР. Видання «Китайські автомобілі» виявили інформацію про кросовер під час моніторингу бази даних цього відомства.

Варто зазначити, що зовнішній вигляд Tiggo 8 Pro змінився дуже значно. На його передній частині переробленими виявилися фари: вони набули більш витягнутої форми і змінили свою «начинку». У свою чергу, головну оптику Tiggo 8 Pro підпирає велика решітка радіатора Х-подібної форми. Зміни торкнулися і переднього бампера.

При цьому задню частину нового Tiggo 8 Pro також змінили. Дизайнерам марки Chery вдалося розробити гарні ліхтарі, об’єднані в єдину лінію. Вони виглядають свіжо, незважаючи на масове використання цього прийому. А ось задній бампер і його дифузор зазнали менше оновлень. Профіль машини скоригований трохи. Найбільше помітні інші пластикові елементи на дверях, а також спортивний спойлер.

На знімках також видно, що новий Tiggo 8 Pro отримає базову версію з 5-місним салоном, штампованими колісними дисками R17 і без протитуманок, так і добре оснащену модифікацію. Топові варіанти зможуть похвалитися передніми парктрониками, протитуманними фарами та семимісним салоном.

Порівняно з Tiggo 8 Pro , актуальним для нашого ринку, нова «вісімка» додала у габаритах, зберігши колісну базу. Її точні розміри становлять 4745x1860x1745 мм при колісній базі, що дорівнює 2710 мм. Мотор у нового Tiggo 8 Pro – це знайомий нам за моделлю Exeed TXL 1,6-літровий агрегат АСТЕСО , форсований на китайському ринку до 197 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!