У Renault розкрили назву нової моделі позашляховика

Austral замінить Kadjar у французькій лінійці.

0
711

Компанія Renault офіційно розкрила назву своєї останньої моделі позашляховика. Машина буде називатися Austral і буде представлена ​​навесні наступного року. У французькому модельному ряду нова модель замінить нинішній Kadjar, який був випущений у 2015 році та продається досить добре.

Назва Austral походить від латинського слова Australis, що означає південь, південний. За заявою компанії, це слово знаходить відгук у багатьох європейських мовах, у тому числі французькою, що важливо для бренду, що пишається своїм корінням.

За словами Сільвії Дос Сантоса, менеджера зі стратегічного моделювання Renault у глобальному маркетинговому відділі Renault, «Austral приносить життєву енергію та тепло у південну півкулю. Це ім’я запрошує подорожувати та ідеально підходить для позашляховиків. Це слово побудовано гармонійному балансі звуків. Люди в усьому світі легко вимовляють його, що надає йому справді міжнародного відтінку».

Технічної інформації про новий кросовер поки немає, але відомо, що Renault Astral матиме довжину 4,51 метра і зможе перевозити до 5 пасажирів. Він стане частиною нової лінійки компактних позашляховиків Renault та пропонуватиме інноваційні технології та екологічно безпечне водіння.

Renault прагне того, щоб ця модель допомогла компанії відновити свої позиції в сегменті позашляховиків, поряд з Arkana та новим Megane E-TECH Electric. Докладніша інформація про нову машину очікується на початку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!