Назвали ТОП-5 найкращих б/у гібридних авто

0
69

У світі існує чимало марок вживаних авто, які набули величезної популярності. Ми представляємо вашій увазі найкращі б/у гібридні автомобілі.

Про це повідомляє Whatcar.

BMW 530e (906 825 грн)

Дане авто може розганятися до 100 км/год менш, аніж за шість секунд і чудово рухатися по автомагістралях. Воно може проїхати до 60 кілометрів на електроенергії. Що стосується внутрішнього оздоблення, то машина зручна і стильна, з найзручнішою інформаційно-розважальною системою з пропонованих.

Volkswagen Passat GTE (832,800 грн)

Гібридний автомобіль представницького класу з елегантним та містким салоном. Він може проїхати до 50 кілометрів у повній зарядці (62 км у пізніших версіях).

Hyundai Ioniq ( 616,890 грн )

Гібридна модель, яка поєднує бензиновий двигун з електродвигуном. Також у цього авто велика батарея, яку можна заряджати від зовнішнього джерела. Воно може проїхати до 48 кілометрів.

BMW 330e (689,490 грн)

Красиво керується, добре їде і всередині зручний автомобіль. Він також наділений чудовим інтер’єром та провідною у своєму класі інформаційно-розважальною системою iDrive.

VolvoXC90 T8 (1 262,680 грн)

Авто гарне для водіння, добре обладнане, а інтер’єр напрочуд стильний і зручний. Він може їздити тільки на своєму електродвигуні та проїжджати близько 40 кылометрів, що корисно, якщо ви подорожуєте містом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!