В Україні представили новий доступний кросовер

0
124

У середу, 30 листопада офіційний дистриб’ютор автомобілів Chery в Україні компанія «Сі Ей Автомотів» (частина Корпорації УкрАВТО), представив стильний компактний кросовер бренду – Chery Tiggo 2 Pro.

Автомобіль отримав бензиновий 4-циліндровий двигун. Порівняно з попередником, цей агрегат було доопрацьовано технічними спеціалістами, тож тепер він відповідає екологічним стандартам Евро-6. Півторалітровий двигун видає 109 кінських сил і 140 Нм обертального моменту. Що стосується трансмісії, то покупцям запропонують на вибір 5-швидкісну механічну коробку передач або варіатор CVT.

Максимальна швидкість авто – 170 км/год. Витрата пального на кожні 100 кілометрів становить від 7,4 літра бензину в комбінованому циклі. Двигун без проблем «перетравлює» бензин з октановим числом 92.

У салоні є сучасна мультимедійна система з 9-ти дюймовим сенсорним екраном. На центральному дисплеї мультимедійної системи відображається зображення з камери заднього виду, яка вміє динамічно проектувати траєкторію руху автомобіля допоміжними лініями.

Також у списку опцій значаться ABS+EBD, фронтальні подушки безпеки, ESP (лакшері-версія), центральний замок с дистанційним керуванням, електронний кондиціонер, круїз-контроль, електричні склопідіймачі передніх та задніх дверей з функцією антизатиснення, система автоматичного контролю світла, датчик дощу, підігрів передніх сидінь.

На українському ринку Chery Tiggo 2 Pro буде доступний у двох варіантах однієї комплектації Luxury/Лакшері – з механічною коробкою перемикання передач або з варіатором.

Наразі ціна на авто стартує від 378 219 грн за комплектацію с МКПП та від 416 313 грн. за комплектацію з варіатором CVT.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!