Представлено нову Toyota Corolla для ринку Європи

0
96

Toyota Corolla отримала ряд оновлень. Європейська версія машини приміряла на себе новий інфотеймент з підтримкою бездротового протоколу Apple CarPlay, повідомляє РБК-Україна.

Залежно від комплектації, новий головний пристрій доступний Corolla за замовчуванням, або в якості опціонального обладнання. Нова система оснащена більш потужним процесором, який працює в 2,4 рази швидше, ніж нинішній пристрій. Орган управління – 8-дюймовий сенсорний дисплей – залишився колишнім.

У розпорядженні водія-вдосконалений голосовий асистент, який розпізнає допомагає в управлінні мультимедіа, а також деякими іншими функціями в салоні. Мультимедійна система тепер підтримує оновлення програмного забезпечення “по повітрю”.

Колірна гамма поповнилася двома новими тонами-білим Platinum White Pearl і сріблястим Silver Metallic. Урізноманітнити екстер’єр моделі допоможуть нові 10-спицеві 17-дюймові колісні диски. Моторна лінійка моделі не зазнала змін.

Прийом замовлень на новинку на всіх європейських ринках стартує до кінця поточного року. Перші поставки оновленої моделі почнуться вже в першій половині 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!