Марка BMW вперше показала на відео 750-сильний кросовер XM

0
201

На початку грудня цього року баварська компанія BMW представить провісника нового флагманського кросовера.

Марка BMW опублікувала коротке відео з анонсом дебюту концепт-кара з індексом XM , що відбудеться 2 грудня цього року в рамках ярмарку Art Basel в американському Майамі-Біч (штат Флорида). Серійна версія нового кросовера має стати найпотужнішим автомобілем баварської компанії.

Розробкою новинки самостійно займається спортивний М- підрозділ марки BMW , що відзначає у 2021 році 50-річчя. На даний момент офіційно відомо, що новий XM оснастять електрифікованою силовою установкою, яка забезпечить кросоверу швидкісні характеристики.

За попередньою інформацією, великий кросовер BMW оснастять гібридною установкою на базі 4,4-літрового бензинового двигуна V8 з двома турбінами, що працює разом із електродвигуном. У сумі мотори будуть видавати 750 л.

Що стосується зовнішності новинки, то відмінними рисами кросовера стане вузька світлодіодна оптика, а також контури великих «ніздрів» радіаторної решітки, що підсвічуються. Новий кросовер BMW XM складе конкуренцію на ринку моделям Range Rover Velar та Bentley Bentayga . Планується, що офіційний дебют серійного автомобіля відбудеться наприкінці наступного або на початку 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!