Стала відома вартість нового рамного позашляховика Tank 500

0
293

Китайська компанія Great Wall розкрила прайс-лист нового позашляховика Tank 500. Цінник – від 335 тис. юанів (приблизно 1,5 млн гривень).

Флагманська версія Tank 500 може похвалитися мультимедійним комплексом з 14,6-дюймовим екраном, а для водія передбачена цифрова панель приладів з 12,3-дюймовим екраном. Також у списку опцій є чотиризонний клімат-контроль і передні крісла з електрорегулюваннями. Пасажири другого ряду можуть регулювати налаштування температури та інтенсивності обдування на 7-дюймовому екрані.

По центру передньої панелі розташовується стрілочний годинник з логотипом Tank , а більшість клавіш виконані з металу. Також варто відзначити, що нефіксований селектор АКПП прикрашає фактурну прозору набалдашник.

Спинки сидінь другого ряду можна регулювати кутом нахилу, а для зручності пасажирів передбачений підлокітник-трансформер. Крісла третього ряду мають функцію автоматичного складання. У топ-версії салон оздоблений двокольоровою шкірою, деревом та алюмінієм, є панорамний дах, «преміальна» аудіосистема Yanfei Lishi, автопарковник та матричні світлодіодні фари.

Tank 500 має дорожній просвіт 224 мм та здатний долати брід глибиною 800 мм. Довжина від бампера до бампера досягає 5070 міліметрів, ширина та висота – 1934 і 1905 міліметрів відповідно. Екстер’єр позашляховика прикрашають 18-дюймові колісні диски.

У рух автомобіль наводить безальтернативний 354-сильний 3,0-літровий V6, який поєднується з 9-ступінчастою АКП та системою повного приводу TOD. Передня підвіска незалежна, пружинна, а ззаду встановлено нерозрізний міст. Крім цього, є блокування міжколесних та міжосьового диференціалів, є знижувальна передача.

У китайських дилерів Great Wall новинка з’явиться у грудні, а наступного року не виключено експортних поставок. До нашого ринку Tank 500 теж може дістатися, але спочатку у нас з’явиться більш компактний та дешевий Tank 300 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!