Представлений футуристичний кросовер Chery який може з’явитися в Україні (ФОТО)

0
978

Представлений найяскравіший кросовер Chery. Про це  повідомляє  профільний портал Autohome.

Так, на автосалоні в Гуанчжоу представили новий Chery Omoda 5. Купе-кросовер почнуть продавати у 2022 році, причому представлений він буде у 30 країнах світу та може з’явитися в Україні.

Кросовер Chery Omoda 5 побудований на платформі моделі Tiggo 5x. Він досягає 4400 мм завдовжки і 1830 мм завширшки при колісній базі 2630 мм.

Саме на Chery Omoda 5 2022 року дебютує новий фірмовий стиль китайської марки. Кросовер виглядає яскраво завдяки похилим даху, високій віконній лінії та мускулистим розширеним колісним аркам. Величезна решітка радіатора поєднується з двоповерховою світлодіодною оптикою.

У салоні кермо скошене знизу, а дисплеї цифрової панелі приладів та мультимедіа об’єднані в один блок. Кнопки клімат-контролю – сенсорні. Спортивні передні сидіння розділені найвищим центральним тунелем. У топовій версії салон оздоблений шкірою, передбачені панорамний дах, 18-дюймові диски та бездротова зарядка для смартфонів.

Спочатку кросовер Chery Omoda 5 будуть оснащувати 1,6-літровим 197-сильним бензиновим турбомотором і 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями. Також згодом з’явиться гібридна модифікація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!