Представили найдешевший Suzuki за 6 700 $

0
149

Компанія Suzuki представила нову бюджетну модель Suzuki Celerio третього покоління. Автомобіль виробляється з 2014 року, і за цей час зарекомендував себе як недорогий хетчбек для їзди поганими дорогами з кліренсом 170 мм.

Довжина досягає 3695 мм, ширина – 1655 мм та висота – 1555 мм при колісній базі 2435 мм. Відстань між осями збільшилася на 10 мм проти попередником, а ширина – на 55 мм.

Новинка побудована на модифікованій версії платформи Heartect, яка лягла в основу моделей Swift та Baleno. Хетчбек виконаний у стилі останніх автомобілів марки. Машина отримала двооб’ємний профіль, видатний передній бампер та великі фари овальної форми.

У салоні встановлений один екран системи мультимедіа SmartPlay діагоналлю 7,0-дюймів. Більш дорогі версії моделі оснащені функцією керування мультимедіа голосом, кнопковим запалюванням, безключовим доступом до салону, мультикермом, датчиками паркування та парою подушок безпеки.

Рухає автомобілем 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 67 л. Можна вибрати як 5-ступінчасту МКВП, так і робот. Привід – передній.

Авто вже представили в Індії, тому там новинка вже доступна для замовлення. Ціна починається від 6700 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!