Нову версію Ford Escape/Kuga показали на рендері (Фото)

0
255

Поточна генерація Ford Escape/Kuga має дуже складну історію появи на ринку. Особливо це стосується гібридної версії автомобіля, запуск продажу якої виробник відклав у зв’язку з проблемами якості. Після усунення негативних чинників у процесі взаємодії з постачальником комплектуючих компанія почала продажі гібрида, і він користувався дуже високим рівнем споживчого попиту.

Наразі дорожні випробування проходить нове покоління кросовера. Фотошпигунами були зроблені знімки новинки, на основі яких дизайнери розробили рендер. З нього можна помітити, що представлений на зображенні автомобіль має перероблену передню частину. Крім того, при оформленні машини були застосовані нові фари. Також була збільшена ширина решітки радіатора транспортного засобу.

На думку дизайнерів, у салоні оновленого автомобіля має з’явитися 12,3-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи. Щодо технічних характеристик, то з цього приводу немає жодних припущень. Очікується, що нова версія Ford Escape/Kuga надійде у продаж ближче до кінця наступного року. Експерти прогнозують зростання попиту на модель після оновлення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!