ТОП-5 пікапів в Україні щоби купити у 2021 році

0
203

Сьогодні кількість пікапів на дорогах України збільшується, але їм ще потрібно пройти довгий шлях, щоб зрівнятися з популярністю, яку вони мають у Північній Америці, Австралії чи Тайланді – головних ринках збуту для таких машин.

Про який би то ринок не ішла мова, збільшення продажів таким машин ставало еквівалентним тому, наскільки з пікапами стало набагато легше жити. Їх поведінка на дорозі стала набагато більше схожою на легковий автомобіль, а якість салону більшості моделей змінилася від дешевого та утилітарного до комфортного та стильного. Салони пікапів отримали 2-зонний клімат-контроль, сенсорні великі дисплеї, електричні регулювання сидінь, а версії з подвійною кабіною оснащені чотирма дверима і вміщують задні сидіння, що робить їх такими ж корисними під час сімейного відпочинку, як і на будівельному майданчику.

В Україні немає великого вибору моделей пікапів. Jeep Gladiator, Mazda BT-50 не продаються, не привезуть «рестайлінгового» Nissan Navara. Будь-який з цих «ютів» може ідеально об’єднати пріоритети між сімейними обов’язками, транспортуванням вантажу, буксируванням і можливістю їздити по тяжкому бездоріжжю – і все це маючи один-єдиний автомобіль. Оскільки зараз пропонується безліч варіантів модифікації, персоналізувати свій пікап стало дуже просто – це може додати привабливості цим машинам для деяких покупців.

Великі вантажні відсіки, розраховані на перевезення до тонни, вимагають витривалої підвіски, тому усі пікапи все ще не такі плавні, як позашляховики, але новіші моделі починають отримувати більш витончені налаштування для м’якшої їзди.

Ми в uamotors перевірили всі найпопулярніші моделі, тому читайте наш список найкращих пікапів, які зараз продаються в Україні.

№1: Mitsubishi L200

Головні переваги: відносно демократична ціна, найкраща прохідність, надійність;

Якщо компанія Mitsubishi ще десь жива, то це у сегменті mid-size пікапів. Шосте покоління моделі L200 ілюструє великий досвід фірми у даному секторі. На L200 варто звернути увагу тим, хто дійсно живе у екстримальних або напівекстримальних умовах: головні козирі цієї машини – безпрецедентна надійність і топова прохідність. Крім того, зупинившись на «юті» від Mitsubishi, ви зможете заощадити деякі кошти (ціна більш демократична, ніж в середньому по класу).

№2: Volkswagen Amarok

Головні переваги: видатна керованість, прекрасний двигун V6, еталонна ергономіка, якість;

Volkswagen Amarok виділяється на тлі однокласників високим рівнем споживчих якостей. Німецьким інженерам вдалося позбавити пікап тяжкості у керуванні навіть на міських дорогах – при цьому вантажопідйомність та буксирувальна здатність збережені на рівні японських конкурентів. На додачу салон пропонує еталонну ергономіку, конкурувати з якою може хіба що Ford Ranger.

№3: Nissan Navara

Головні переваги: високий рівень комфорту, шумоізоляції, паливної економічності;

Nissan десятиліттями випускає безвідмовні пікапи, але остання Navara є найбільш «цивільною» та орієнтованою на повсякденну їзду. Головним чином тому, що версія з подвійною кабіною має пружинну п’ятиважільну задню підвіску – небачена у сегменті розкіш! Цікаво, що це додає у комфорті та стабільності на дорозі, але жодною мірою не позбавляє Навару спроможності до підняття тонни на борт, буксирування причіпа до 3.5 тонн та типової для пікапа ультимативної прохідності.

№4: Toyota Hilux

Головні переваги: продуманість, ліквідність, надійність;

Ще одна ікона стійкості та непохитності – Hilux від Тойота – має фантастичну репутацію машини, яка продовжує рухатися, що би не сталося. Він не є таким вивіреним у повадках на асфальті, як Амарок і не має тих опцій і фішок, що Гладіатор від Jeep, проте є надійним у техніці і досить сучасним у салоні, який, крім того, пречудово зібраний.

№5: Isuzu D-Max

Головні переваги: сучасне оснащення, багатий інтр’єр, «кінська тяга», ультра-надійність;

Ця машина має також брата-близнюка від Mazda. Попереднє покоління пікапа Isuzu D-Max славилося своєю підкресленою брутальністю – жорстке на ходу, з аскетичним салоном, зате надзвичайно витривале, надійне, довговічне. У новій генерації всі переваги моделі ніскільки не зменшилися, проте розробники сильно осучаснили D-Max і зробили його зручнішим для повсякдення.

Для тих, хто все ще вагається у виборі між позашляховиком і пікапом, вартує звернути увагу на Ford Ranger у виконанні Wildtrak. Також Рейнжер найкращим чином виправдовує себе як сімейний автомобіль, оскільки це чи не єдиний пікап з 5-зірковим рейтингом безпеки від Euro NCAP. Ми не стали вносити цей австралійський пікап у список цього разу, оскільки вже зовсім скоро дебютує повністю нове покоління даної шанованої у всьому світі моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!