Названо найдорожчі у світі машини для поліції

0
274

Ми склали список із дев’яти найкрутіших поліцейських машин, які використовують правоохоронці в інших країнах світу. Зазначимо, що рейтинг складено навпаки — на першому місці знаходиться найдоступніша модель. Отже, перше місце віддали Porsche Panamera вартістю 175 000 доларів, який стоїть на службі поліції в Катарі. Другий рядок займає Nissan GT-R вартістю приблизно в 100 000 доларів, який їздить дорогами Абу-Дабі — столиці Об’єднаних Арабських Еміратів.

Замикає трійку старенький Lamborghini Gallardo, який оцінюють у 248 тисяч доларів. Такий автомобіль можна побачити на дорогах Великої Британії. У Німеччині було виявлено Mercedes-Benz Brabus Rocket, орієнтовна вартість якого перевищує 500 000 доларів. На п’ятому місці розташувався Bugatti Veyron, який належить поліції Абу-Дабі.

В Італії на службі поліції можна зустріти суперкар Lamborghini Huracan за 250 000 доларів. А в Австрії в гонитві за злочинцями може взяти участь Porsche 911. І ще дві машини для поліції ОАЕ – McLaren MP14-12C та Lamborghini Aventador у Дубаї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!