Китайці здивували новим ефектним кросовером – суперник Toyota RAV4 (ФОТО)

0
2072

У 2018 році маловідомий підрозділ Oshan компанії Changan було оголошено преміальним. При цьому знімати з виробництва мінівени A600 і A800, що випускалися до цього, бюджетний кросовер X70A не стали. Хоча до статистики нового «преміального» виробника продаж бюджетних моделей не включають.

Незабаром лінійку Oshan поповнить ще один кросовер під назвою Z6. Його фотографії та технічні характеристики засвітили у базі міністерства промисловості Китаю.

Зовні автомобіль дуже відрізняється від інших моделей Oshan. Z6 більше схожий на автомобілі лінійки Uni. Зокрема, у новинки аналогічно оформлені безрамкові грати радіатора з лускатим малюнком і вузька оптика. Автомобіль також отримав купеподібний кузов і дах, що «парить». На кормі – «ламана» оптика, що розтягнулася майже до середини багажних дверей і рознесені з боком дві пари патрубків вихлопної системи. Цікаво, що вони можуть бути круглими, овальними та навіть багатокутними.

Габаритні розміри Oshan Z6 відомі. Довжина кросовера – 4699 мм, ширина – 1890 мм, висота – 1660 мм. Розмір колісної бази – 2795 мм.

Фотографій інтер’єру немає. За деякими даними, в салоні, імовірно п’ятимісцевому, очікується великий сенсорний дисплей, що об’єднав у собі цифрову панель приладів і тачскрин системи мультимедіа.

Для нового кросовера Oshan заявлено один двигун – бензиновий 1,5-літровий агрегат, потужністю 188 к.с. Він працює у зв’язці із семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Привід – лише передній.

Офіційної прем’єри Oshan Z6 цього року не варто очікувати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!