Опубліковано нове зображення електрокросовера Subaru Solterra

0
188

Марка Subaru опублікувала ще одне зображення свого першого позашляховика на електротязі, який отримав назву Solterra. Фото ще раз підтверджує, що новинка від Subaru виявиться практично точною копією моделі Toyota bZ4X. Повністю уявити електромобіль компанія Subaru обіцяє 11 листопада поточного року.

Представлений знімок зображує арку переднього колеса Subaru Solterra , частину капота, а також деталь головної оптики. Добре видно як лінії, з яких складаються контури цієї частини електромобіля, так і масивні накладки на колісну арку з нефарбованого пластику. Всі ці деталі виглядають ідентичними застосованим на моделі Toyota bZ4X.

Технічні параметри електричного Solterra компанія Subaru ще не озвучила. При цьому марка Toyota планує оснащувати свій кросовер bZ4X двома варіантами силових агрегатів із одним або двома моторами. У першому випадку двигун на передній осі видаватиме 204 к.с., у другому – кросовер виявиться 217-сильним і з системою повного приводу.

За деякими припущеннями, компанія Subaru запропонує для своєї новинки лише двомоторну установку. Крім цього, деякі зміни можливі як у дизайні кузова, так і в оформленні салону. Після онлайн-дебюту компанія Subaru планує показати електрокар наживо на мотор-шоу в Лос-Анджелесі, яке розпочнеться 19 листопада.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!