Показали рендери першого електрокара Apple на основі патентних зображень (ФОТО)

0
92

Компанія Apple поки що не збирається офіційно підтверджувати, що працює над першим своїм автомобілем. Однак патенти, що регулярно з’являються в мережі, кажуть, що справа рухається.

Ці патентні ескізи і послужили основою візуалізації від фахівців лізингової компанії Vanarama. Причому головне у цих рендерах не дизайн, а пропоновані технологічні рішення.

Наприклад, судячи з патентних малюнків, електрокар у пасажирській частині не має звичних стійок, а двері відчиняються в протилежні сторони.

Крісла тут роздільні та обертаються, а передня панель представлена ​​як один великий дисплей, що складається з безлічі самостійних екранів. Свій екран є навіть біля керма. Експерти не сумніваються, що перший автомобіль від Apple буде електрокаром.

А ще йому пророкують просунутий автопілот. За чутками, виробник смартфонів розробляє для новинки фірмову батарею з прийнятним прайсом та великим запасом ходу.

Дебют електрокара, який у ЗМІ прозвали iCar, не варто чекати раніше 2025 року, вважають автоексперти. Все ж таки в Apple роблять свій автомобіль з нуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!