У Мережу злили фотографії оновленої Hyundai Creta без камуфляжу

Через нову форму решітки радіатора кросовер називають «молодшим братом» Tucson.

0
96

У Мережі опублікували офіційні знімки оновленого Hyundai Creta з радіаторними ґратами як у Tucson. Фото злили за кілька днів до дебюту моделі, наміченого на 11 листопада, так що екстер’єр авто тепер зовсім не секрет. Як і очікувалося, Creta обзавелася новою передньою частиною з грилем і інтегрованими в нього габаритними ходовими вогнями в дизайні Tucson, при цьому передня оптика автомобіля залишилася дворівневою. Уточнимо, що дизайн Hyundai Creta другої генерації припав до смаку зовсім не всім, з чим і пов’язаний поспіх з виходом на ринок рестайлінгової моделі.

Майбутня Creta багато в чому запозичила риси Tucson нової генерації: у неї схожі радіаторні грати з тривимірним патерном і інтегрованими в неї осередками ходових вогнів і поворотниками.

На ринках південно-східної Азії рестайлінгову Creta пропонуватимуть з колишніми 1,5-літровими двигунами (бензиновим та дизельним), які видають 115 к.с., а також з 1,4-літровою «турбочетвіркою» віддачею 140 к.с. Дані агрегати працюють разом з «механікою», варіатором або з «роботом» з двома зчепленнями. Першою країною для кросовера буде Індонезія, а потім він оновиться в Індії, Бразилії, Китаї та інших країнах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!