З’явилися перші зображення нового Mitsubishi Outlander Evolution

0
78

У поточному році було оголошено про відродження спортивного підрозділу Mitsubishi під назвою Ralliart. В результаті цього можуть побачити світ допрацьованих версій авто. Видання Колеса.ру представило на своїх рендерах, як міг виглядати спортивний кросовер Mitsubishi Outlander Evolution.

Підрозділ Ralliart розпочав свою історію в 1983 році, він займався випуском гоночних автомобілів компанії Mitsubishi. Пізніше вона брала участь у створенні дорожніх машин, а також одягу та аксесуарів. Але у березні 2010 року було повідомлено про припинення роботи підрозділу через економічну кризу. І ось у травні 2021 року марка Mitsubishi оголосила про відродження підрозділу Ralliart. Жодних подробиць про терміни і конкретні моделі авто не було до серпня, коли з’явилися дані про те, що первістком Ralliart стане модернізований кросовер Outlander . Крім цього, такої версії можуть повернути назву Evolution, яке носили “заряджені” модифікації седана Lancer , зібрані до 2016 року.

Поки немає деталей про те, як виглядатиме спортивний варіант нового Outlander , також немає і жодних шпигунських знімків новинки. Але судячи з представлених рендерів, можна припустити, що новинка від Ralliart отримає змінену передню частину зі збільшеним повітрозабірником у бампері. Також подібний кросовер Outlander отримає додатковий повітрозабірник у капоті та прорізи повітроводів у передніх крилах. Позаду спортивний Outlander відрізнятиметься іншим бампером з масивною контрастною вставкою, в нижній частині якої розташується дифузор та пара круглих патрубків вихлопу. Доповнюють образ новинки багатоспицеві колісні диски, виконані в стилістиці моделі Lanсer Evolution X , а також занижена підвіска.

За попередніми даними, за основу для версії Outlander Evolution буде взято гібридний варіант Outlander PHEV, що заряджається , який представили в кінці жовтня. Він комплектується атмосферним бензиновим двигуном 2.4, який працює за циклом Аткінсона та розвиває 133 к.с. і 195 Нм максимального моменту, що крутить. Також частиною гібридної установки є два електродвигуни: передній видає 116 к.с. і 255 Нм, а задній – 136 л. і 195 Нм крутного моменту. Запас ходу кросовера у повністю електричному режимі становить від 83 до 87 кілометрів за циклом WLTC залежно від оснащення версії. Прем’єра новинки від підрозділу Ralliart може відбутися ближче до літа 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!