У Києві помітили дуже рідкісний спорткар за 2 мільйони гривень: фото

Стартували продаж дуже рідкісного поні-кара - Roush Mustang JackHammer за 77 800 доларів

0
53

У Києві в автосалоні стартував продаж дуже рідкісного поні-кара — Roush Mustang JackHammer за 77 800 доларів (2 млн грн). Про це повідомляє профільний портал « ТопЖир ».

Roush Mustang JackHammer має потужність 710 к.с. та 827 Нм шляхом встановлення продуктивного компресора R2650, посиленого радіатора та модернізованої системи охолодження. Авто з двигуном на 5 літрів також оснащено 6-ступінчастою “механікою” та 10-діапазонною автоматичною коробкою передач.

Крім того, машина унікальна сама по собі, оскільки її випустили лише один раз у 2018 році та всього 165 екземплярів. Автомобіль з автосалону Києва має понад 2500 км пробігу. Сама машина виглядає як нова. Також Roush Mustang JackHammer обзавівся покращеною підвіскою з регульованими амортизаторами та посиленими півосями. Він має аеродинамічний обвіс: ще одні повітрозабірники, перероблені грати, покращений бампер, передній та задній спойлер.

Авто має ексклюзивні 20-дюймові колісні диски з шинами Continental ExtremeContact Sport. Що стосується дизайну, то не обійшлося і від фірмової графіки на дверцятах машини у вигляді хокейної ключки. На кузові та в салоні є шильдики та логотипи Roush.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!