Новий Volkswagen Polo Track виявиться бюджетною моделлю

0
212

Компанія Volkswagen оголосила нову програму інвестицій, у рамках якої до 2026 року німецький автоконцерн вкладеться у розвиток ринку Південної Америки один мільярд євро.

Першою новинкою в рамках цієї інвестиційної програми стане Volkswagen Polo Track, який анонсували ще навесні цього року. Спочатку вважалося, що новинка буде просто крос-версією актуального хетчбека Polo бразильського виробництва, який у свою чергу майже повністю повторює європейський варіант. Проте все виявилося складнішим та цікавішим.

Polo Track стане первістком у новій бюджетній родині, яка включатиме чотири автомобілі. Ці машини прийдуть на зміну актуальним місцевим моделям Gol та Voyage.

На даний момент виробник розповсюдив лише одне тизерне зображення автомобіля Volkswagen Polo Track. Судячи з фото, майбутня новинка нагадує «звичайний» Polo і також буде побудована на платформі MQB, але виявиться простіше і дешевше.

Розробка ще не завершена, тому прем’єра автомобіля запланована лише на 2023 рік. Вироблятимуть Polo Track на заводі в бразильському місті Таубаті, де зараз збирають хетчбеки Gol і седани Voyage, тоді як «звичайний» Polo випускають на іншому підприємстві в Сан-Бернарду-ду-Кампу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!