У мережі з’явилися нові зображення Skoda Slavia

0
618

Цього тижня були опубліковані перші офіційні зображення Skoda Slavia, завдяки яким дизайнери представили, як виглядатиме авто.

Як і передбачалося, Skoda Slavia являтиме собою перелицьований седан Volkswagen Virtus , що є 4-дверною версією європейського хетчбека Volkswagen Polo. Передня частина виконана в актуальному стилі Skoda: велика незграбна радіаторна решітка, яка розташована практично вертикально, вузькі фари з L-подібними світлодіодними ДХВ, більш рельєфний капот. З нових елементів бампер з оригінальним дизайном бічних сегментів.

Боковини майже ідентичні Volkswagen Virtus, за винятком декоративних елементів на крилах спереду з літерним позначенням бренду, а також хромованого окантування навколо вікон. У задній частині авто з’являться нові ліхтарі з фірмовими L-подібними елементами, причому зовнішній контур ліхтарів не зміниться, але кришка багажника буде новою. Внизу бампера з’являться додаткові елементи світлотехніки.

Skoda Slavia буде побудована на платформі MQB-A0-IN, яка розроблена спеціально для Індії та є спрощеною версією MQB. Цю платформу використовують кросовери Skoda Kushaq і Volkswagen Taigun. З першим з них у нового седана буде уніфіковано моторну гаму – бензиновий 3-циліндровий 1,0-літровий турбодвигун TSI (115 сил) і 4-циліндровий 1,5-літровий TSI (150 кінських сил). В основі обидва двигуна комплектуються 6-ступінчастою МКПП, 1,0-літровий двигун може йти в парі з 6-ступінчастою АКПП, а більш сильний варіант – з 7-швидкісним «роботом» DSG.

Прем’єра Skoda Slavia відбудеться 18 листопада 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!