У Мережі з’явилися зображення Renault Koleos 2023

До середини десятиліття лінійка позашляховиків Renault буде повністю оновлена. Світова прем'єра Kadjar у 2022 році поступиться місцем новому сімейству Koleos, яке надійде у продаж наприкінці 2023 року.

0
516

З появою у продажу нового покоління Renault Captur, наступним етапом стане Kadjar із абсолютно новим поколінням, яке побачить світ навесні 2022 року. Модель, насправді, стане майже сімейною, оскільки компактний позашляховик отримає ще два кузови, зокрема купе.

Наступна одиниця прибуде у середині 2023 року. Звичайно, це буде дуже знайомий позашляховик, так як це просто довший варіант нового Kadjar, що пропонує три ряди і сім сидінь, а також фіксоване заднє скло на більшій задній стійці, що забезпечує відчуття простору. Це буде майбутня модель, яка зміниться Koleos.

Ідентична стратегія сусідів Peugeot з 3008 і 5008, що дозволяє кожна модель повинна бути розташована в категорії ринку: п’ятимісний у сегменті С та семимісного у сегменті D. Найкраще, ця модель заміни Koleos не буде представляти великі витрати для скарбниці виробника, оскільки більша частина розробки буде успадкована від замінника Kadjar.

Нова модель з новою назвою, яка прийде на зміну Колеос. Тому що, незважаючи на те, що це ім’я не мало проблем у Європі чи Азії, фірма готова змінити його, не розглядаючи комбінації на кшталт «Гранд Каджар» чи порятунку імен, що з’явилися на концепт-карах. Espace найбільше можливостей, оскільки він ідеально відображає якості нового позашляховика, належить до його верхнього сегменту і, за їх словами, більше не відноситься до мінівенів.

Майбутній семимісний позашляховик Renault відомий під внутрішнім кодом DHN і, як очікується, вийде на ринок за два роки. Французький бренд призначив виробництво на іспанському заводі Паленсії навесні 2023 року. Майбутня модель матиме лише новий трициліндровий бензиновий двигун 1.2 E-Tech, який дебютує у новому Kadjar, хоч і з різними рівнями потужності. Від 140 до 230 к.с. — завдяки різним механічним конфігураціям типу MHEV, гібридного і гібрида, що підключається, все з автоматичною коробкою передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!