Названо 5 важливих автоновинок листопада 2021 року

0
336

В даний час багато автовиробників відчувають гострі проблеми з нестачею комплектуючих, що призводить до регулярних зупинок заводів, нестачі машин у дилерів і зростання цін. Втім, ці фактори не заважають компаніям випускати нові моделі. Вже в листопаді відбулися прем’єри різних машин: від розкішних позашляховиків і великих преміум-седанів до сімейних кросоверів з масового сегменту. При цьому всі вони незабаром мають з’явитися і на російському авторинку.

Land Rover Range Rover

Головною новинкою світового автопрому у преміальному сегменті став позашляховик Land Rover Range Rover п’ятого покоління. Зі зміною поколінь Range Rover перевели на нову архітектуру, оснастили новими силовими агрегатами, а також доповнили цілим списком унікальних опцій, наприклад активним охолодженням гальм. Як і раніше, новий Range Rover доступний у двох варіантах кузова, причому обидва стали на 53 мм довші за своїх попередників, а колісна база збільшилася на 75 мм. Як зазначають розробники, перехід на нову архітектуру MLA-Flexдозволив на 50% підвищити жорсткість кузова позашляховика. Нова конструкція моторного щита та підлоги також дозволили зменшити рівень шуму та передачу низькочастотних вібрацій від дорожнього покриття внести машини на 24% порівняно з попередником.

Nissan Pathfinder

Новий Nissan Pathfinder дебютував ще у лютому, проте днями було оголошено, що з конвеєра заводу в американській Смирні зійшла перша партія машин для нашого ринку. Після зміни покоління моднель стала більше схожа на великий позашляховик з рамною конструкцією, ніж сімейний кросовер з кузовом. Автомобіль зберіг колишню архітектуру з поперечним розташуванням мотора, стійками McPherson спереду та ззаду багатоважеля. Колісна база теж не змінилася (2900 мм), а ширина (1979 мм) та висота (1778) кросовера злегка збільшилася.

Mitsubishi Outlander PHEV

Новий Mitsubishi Outlander дебютував тоді ж, коли і був представлений Pathfinder ще в лютому, проте тепер японці показали його гібридну версію PHEV. Заряджається від розетки Outlander PHEV на вигляд практично нічим не відрізняється від стандартної моделі, виняток становить лише лючок, що з’явився в правому передньому крилі для підзарядки високовольтної батареї. Також новинку видають шильдики із написом Plug-in Hybrid EV. Довжина кузова кросовера становить 4710 мм, колісна база дорівнює 2705 мм. Дорожній просвіт — 195 або 200 мм, залежно від розміру встановлених коліс.

Audi A8

Audi в листопаді показала оновлений флагманський седан A8, продаж якого має розпочатися вже найближчим часом. Зовні рестайлінговий Audi A8 можна дізнатися з іншої передньої бамперної групи. Лінії решітки радіатора та повітрозабірників стали згладженими, у фар змінилася конфігурація (знизу з’явилася “сходинка”).

Hyundai Creta

Лише два роки тому компанія Hyundai випустила друге покоління компактного кросовера Creta, проте вже зараз виробник готує оновлення для однієї зі своїх найпопулярніших моделей. Hyundai вже опублікував тизерні зображення рестайлінгової Creta, яка стане схожою на модель Tucson четвертого покоління: автомобіль матиме характерні радіаторні грати зі складним візерунком, в які інтегровані світлодіодні елементи денних ходових вогнів. У салоні з’явиться збільшений сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, а також повністю цифрова панель приладів зі зміненою графікою.

Прем’єра оновленої Hyundai Creta відбудеться 11 листопада. Щоправда, поки такий автомобіль буде доступний лише у Південно-Східній Азії, де його традиційно запропонують із турбомоторами потужністю від 115 до 140 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!