Перший кросовер Abarth вийде лише за рік (ФОТО)

Новинка під маркою Abarth продаватиметься на ринку Південної Америки.

0
80

Під брендом Abarth компанія Fiat випускає «заряджені» модифікації своїх автомобілів, але зараз у лінійці залишилися лише різновиди маленької тридверки Fiat 500 . Продуктивні машини Abarth 595 та Abarth 695 продаються переважно на ринку Європи. Цікаво, що підрозділ Abarth досі не випустив своєї версії паркетника Fiat 500X . Але кросовер у гамі бренду Abarth все ж таки з’явиться: але не в Європі, а в Бразилії.

Як пише місцеве видання QuatroRodas, перший кросовер Abarth буде розроблений на основі нещодавно представленої моделі Fiat Pulse , яка показана на зображеннях. Це компактна п’ятидверка довжиною всього 4,1 метра, яка має підняту посадку і передній привід. За попередніми даними, “заряджений” варіант Abarth Pulse обзаведеться турбоагрегатом 1.3 потужністю 185 к.с., а також посиленою підвіскою, модернізованими гальмами та агресивним обважуванням.

Прем’єра першого кросовера від бренду Abarth очікується наприкінці наступного року, хоча у продаж він надійде лише 2023 року. Але, як і базова модель Fiat Pulse , такий кросовер пропонуватиметься лише на території Південної Америки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!