У Мережі з’явилися нові зображення рестайлінгового кросовера BMW X7

0
197

Минулого тижня в Мережі з’явилися нові шпигунські знімки із закамуфльованими зразками рестайлінгового BMW X7, на яких можна розглянути деякі зміни на вигляд. Дизайнери вирішили уявити, як виглядатиме новинка.

BMW X7 з’явився в гамі баварської марки нещодавно — у березні 2019-го. Він став серійною версією Х7 iPerformance , який представили у вересні 2017 року на автосалоні у Франкфурті. Не минуло й трьох років зі старту виробництва, а в Мережі вже з’являються знімки рестайлінгового кросу в маскувальній плівці, крізь яку все ж таки можна побачити деякі деталі.

Основний інтерес, звичайно ж, має передок, адже саме тут відбудуться радикальні зміни — оновлений Х7 отримає роздільну передню оптику. У верхній частині будуть вузькі світлодіодні ходові вогні, а в нижній – основні блоки фар з ближнім і дальнім світлом. Судячи з шпигунських фото, «ніздрі» решітки радіатора залишаться колишніми.

Збоку істотних змін не очікується, а ось у задній частині кросу на деяких шпигунських знімках можна побачити контури нових ліхтарів. Швидше за все, їхня форма не зміниться, а ось графіка J-подібних світлодіодних елементів буде новою. На наявних фото кросовера з камуфляжною плівкою задній бампер загалом виглядає таким самим, як на актуальній моделі, проте вже добре видно нові патрубки вихлопу.

У технічній частині суттєвих змін не очікується. Актуальний крос оснащується широкою гамою бензинових і дизельних двигунів, більшість яких напевно перейде і рестайлінговий BMW X7.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!