Авто

Audi представила оновлений флагман (ФОТО)

Share

Audi подвоїла свої пропозиції в сегменті позашляховиків та кросоверів, але повнорозмірний седан A8 залишається флагманською та дуже важливою моделлю бренду. Четверте покоління седана вступило у другу фазу свого життєвого циклу, отримавши деякі зміни у зовнішності та всіх поточних технологіях, які нині пропонують «чотири кільця».

Решітка радіатора в новому Audi A8 стала ширшою за спереду, і всюди широко використовуються хромовані деталі. Були перероблені повітрозабірники на кінцях бампера, а також фари з використанням унікальної матричної технології з 1,3 мільйонами мікродзеркал.

Вперше з моменту появи A8 в 1994 році Audi запропонує для свого флагманського пакету екстер’єру S Line, який має деякі спортивніші деталі, наприклад, з більш динамічної моделі S8. Позаду стандартні OLED-фари мають нову графіку у стилі останніх моделей бренду.

Оновлений седан буде доступний у 4 нових кольорах кузова “металік” (District Green, Firmament Blue, Manhattan Grey та Ultra Blue), а також у 5 матових кольорах (Daytona Grey, Floret Silver, District Green, Terra Grey та Glacier White). Для моделі, як і раніше, доступний хромований і чорний зовнішній пакет.

Інтер’єр Audi A8 був на найвищому рівні ще до фейсліфтінгу, тому німецький люксовий бренд вніс до салону лише незначні зміни. Остання версія Audi Virtual Cockpit оснащена додатковим проекційним дисплеєм, а центральна консоль має два екрани з діагоналлю 10,1 та 8,6 дюйма відповідно. У спинках передніх сидінь є ще два 10,1-дюймові монітори для мультимедійної системи для задніх пасажирів.

Що стосується лінійки двигунів для європейського ринку, то тут як і раніше будуть пропонуватися бензинові агрегати 3.0 TFSI і 4.0 TFSI з різними рівнями потужності, а також дизельні та гібридні модифікації, що підключаються. Всі агрегати відомі ще до фейсліфтингу, оскільки вони оснащені мікрогібридною технологією і передають тягу на чотири колеса через 8-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Оновлений Audi A8 з’явиться у торгових центрах із грудня, а базова ціна моделі A8 50 TDI для Німеччини вже відома – 99 500 євро. Вартість спортивнішого S8 починається від 144 800 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: AudiAudi A8

Останні записи

Першими електромобілями BMW Neue Klasse будуть кросовер та седан розміром з 3 Series

Однією з перших двох моделей наступного покоління електромобілів BMW, які отримали назву "Neue Klasse" на…

08.05.2024

Audi оголосила нові технічні подробиці Q6 e-tron

Компанія Audi повідомила, що при проєктуванні батареї для платформи PPE, інженери віддавали пріорітет не лише…

08.05.2024

Volkswagen представив новий автокемпер із підйомним дахом на базі T7 Multivan

Компанія Volkswagen представила новий кемпер California. Новинка побудована на платформі T7 Multivan. Для автомобіля підготували…

08.05.2024

Нові Bentley оснастять 750-сильною гібридною установкою

Компанія Bentley замінить двигун W12 на потужну гібридну установку на базі V8. Система Ultra Performance…

08.05.2024

Топ-4: позашляховики з пробігом за ціною бюджетного седана

Експерти назвали чотири позашляховики, які в даний час коштують в районі 1 млн гривень. Причому…

08.05.2024

Прощай, W12: представлений двигун, який відповідатиме за майбутнє марки Bentley

Bentley оголошує про епохальну зміну у своїх автомобілях: знаменитий 6,0-літровий двигун W12 йде на спокій, поступаючись місцем новітньому…

08.05.2024