Опубліковано перші зображення нового Ford Mondeo

Дизайнери представили рендерні зображення Ford Mondeo нового покоління.

0
834

Вперше Mondeo з’явився у модельному ряді Ford ще 1993 року. Автомобіль був розроблений фахівцями Ford-Werke GmbH, хоча задуманий він був як «всесвітнє», адже його назва походить від французького слова « Monde » – «світ». Модель стала дуже успішною на європейському ринку, в той час, як на американському ринку продажі були дуже скромними, внаслідок чого для американського ринку надалі було вирішено робити автомобіль з іншим дизайном та дещо іншою конструкцією, що пропонувався за назвою Fusion. У 2013 році відбулася прем’єра Mondeo п’ятого покоління, яка практично не відрізнялася від моделі Fusion.

Тепер стало відомо, що американський автовиробник готується до випуску нового покоління Ford Mondeo і Fusion. Найімовірніше модель перетвориться на крос-седан і багато в чому повторюватиме крос-хетчбек Ford Evos . Модель отримає дещо іншу форму бокового скління. Седан матиме оригінальні задні ліхтарі, які будуть об’єднані декоративною смугою з вбудованим стоп-сигналом.

У технічному плані новий Mondeo частково або повністю повторюватиме Evos. На даний момент Evos пропонується з бензиновим 2,0-літровим турбомотором EcoBoost потужністю 238 л. (376 Нм). Також дещо пізніше з’явиться гібридна версія.

Дата прем’єри та ринки, де пропонуватиметься новий Mondeo невідомі. Найімовірніше новинка буде доступна на європейському ринку, а також у США, де нещодавно було помічено тестовий зразок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!