Представлені перші рендери нового електричного кросовера Nissan Leaf

0
761

Популярний нісанівський електрокар збираються представити у вигляді кросовера. І незалежні дизайнери показали, як міг би мати такий батарейний паркетник.

Компанія Nissan не приховує, що на зміну легендарному електричному хетчбеку Leaf прийде новий кросовер. Випуском новинки займеться завод марки у Сандерленді.

Причому, перш ніж там пропишеться новий паркетник, автовиробник інвестував у модернізацію підприємства близько 1 мільярда фунтів стерлінгів. Батареї для нового електрокросу постачатиме новий завод, який зараз будується по сусідству.

У плані дизайну новий кросовер Nissan Leaf багато чого запозичить у електричного паркетника Ariya.

Марка вже встигла поділитись тизерами новинки. Завдяки цим ескізам ми знаємо, що наступник Leaf отримає дорожній просвіт, що підріс, і купеподібну лінію даху з різко нахиленими багажними дверцятами.

Причому поки що марка не конкретизувала, чи буде новий кросовер продаватися паралельно з хетчбеком або замінить його. Також не відомо, чи новинка отримає інше ім’я.

А ось платформу майбутньому електрокросу пророкують нову. Це архітектура CMF-EV альянсу Renault-Nissan, що створювалася спеціально для електрокарів. Першим нову платформу випробуватиме Renault Megane E-Tech Electric, чиї продажі стартують на початку 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!