Опубліковано характеристики бюджетного седана Skoda Slavia (ФОТО)

0
119

Анонсований спочатку жовтня седан Skoda Slavia ще не скинув захисний камуфляж, але поступово автовиробник став публікувати його характеристики.

Нагадаємо, що модель Skoda Slavia орієнтована на ринок Індії (хоча згодом може з’явитися і в інших країнах), де вона прийде на зміну Rapid. Відзначимо, що нинішній індійський Rapid – це зовсім не ліфтбек, а перелицьований седан Volkswagen Polo.

Втім, нова модель Skoda Slavia також не буде оригінальною розробкою. Це змінена та модернізована версія бразильської моделі Volkswagen Virtus зразка 2017 року випуску. Slavia помітно більша за Rapid, а за деякими характеристиками вона обігнала навіть модель Octavia першого покоління (серії A4). Колісна база новинки складає 2651 мм, довжина дорівнює 4541 мм. Причому відстань між осями у Slavia і Virtus однакова, але завдяки оригінальному оперенню автомобіль Skoda виявився відразу на 59 мм довшим за Volkswagen. Ширина новинки досягає 1752 мм, а висота – 1487 мм.

Седан Skoda Slavia базується на архітектурі MQB-A0-IN, тобто адаптованою та спрощеною спеціально для Індії версії глобальної платформи. На вибір будуть запропоновані турбоагрегати 1.0 TSI (115 к.с.) та 1.5 TSI (150 к.с.). Базовий 3-циліндровий мотор поєднується з МКПП або класичним 6-ступінчастим “автоматом”, а 4-циліндровий двигун – з тією ж “механікою” або 7-ступінчастим “роботом” DSG.

Новий седан Skoda Slavia матиме до 6 подушок безпеки, а ще серед опцій є віртуальні прилади, камера заднього огляду, а також круїз-контроль. Дебют новинки відбудеться дуже скоро, продажі на індійському ринку стартують наступного року. У Індії з’явиться і вихідний автомобіль Volkswagen Virtus в адаптованій версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!