На тестах помітили оновлений Ford Kuga 2023 року (ФОТО)

0
190

Оновлений позашляховик вперше з’явився як шпигун у світлому камуфляжі, що розкриває більшість деталей його дизайну, до його дебюту, з чуток, десь наступного року.

На відміну від інших підтяжок, які, як правило, невловимі, ​​дизайн Ford дійсно досить сильно змінився в Kuga/Escape, особливо у передній частині. Вигляд нинішньої моделі був змінений в основному завдяки новій і трохи більшій решітці радіатора, яка розташована вище і включає логотип Ford – так само, як у нещодавно оновлених моделях Fiesta та Focus.

Фари повністю перероблені з використанням світлодіодної графіки у стилі Mustang Mach-E для агресивнішого зовнішнього вигляду в поєднанні зі скульптурним капотом. Бампер також новий, що робить його більш схожим на позашляховик.

Не дивно, що профіль ідентично виглядає поточній моделі, крім того, можуть з’явитися нові конструкції коліс і колірні варіанти. Позаду, крім камуфляжу, зміни здаються більш обмеженими. Задні ліхтарі зберігають ту ж зовнішню форму, але завдяки переробленій графіці та затемненим деталям задні двері та бампер також виглядають незмінними.

Що стосується силових агрегатів, то нинішня Kuga/Escape вже пропонує безліч електрифікованих опцій, включаючи м’яку гібридну, повну гібридну і гібридну технологію, що підключається. Таким чином, Ford, швидше за все, додасть невеликі оновлення до лінійки двигунів ICE Ecoboost (бензинових) та EcoBlue (дизельних) двигунів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!