Новий Opel Astra буде позашляховиком – деталі

0
49

Марка Opel обмірковує можливість виведення на ринок нової версії моделі Astra. Як пише видання Auto.cz, майбутня новинка може отримати назву Astra Cross.

За однією з версій Opel Astra актуального покоління отримає повноцінну крос-модифікацію, за іншою гіпотезою, нова Astra Cross буде являти собою позашляховий універсал. За попередньою інформацією, базою для виконання Astra Cross стане ще не представлена модифікація автомобіля в кузові універсал: вона з’явиться на ринку під назвою Astra Sports Tourer. Планується, що варіант Astra Cross побудують за тією ж схемою, що і її основних європейських суперників – Volkswagen Golf Alltrack і Ford Focus Active . Так, перетворення універсала під вседорожник обмежиться збільшенням кліренсу машини і створенням захисного пластикового обважування.

Згідно іншої версії, модель Opel Astra Cross перетвориться в повноцінний позашляховик – наприклад, за такою схемою побудована Toyota Corolla Cross , яка, по суті, є самостійною моделлю. При цьому у компанії Opel на європейському ринку вже є кроссоверним лінійка, що складається з Mokka, Crossland, а також Grandland.

Чи отримає новинка від Opel систему повного приводу, поки немає інформації. При цьому французький підрозділ концерну Stellantis має гібридну силову установку з двома електродвигунами, включаючи один – на задній осі із загальною віддачею до 300 к.с. Таким типом приводу оснащується, наприклад, одна з версій Peugeot 3008.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!