Оновлена ​​Hyundai Creta 2022 року: показали дизайн

Тизер оприлюднила філія Hyundai в Індонезії: тут Creta з новим дизайном з'явиться раніше за всіх.

0
84

У Твіттері Hyundai Motors Indonesia з’явилися дизайнерські скетчі оновленої Hyundai Creta 2022 року – тут відбудеться дебют моделі перед запуском виробництва в Індонезії.

«Creta буде першим автомобілем Hyundai, виробленим в Індонезії на першому заводі Hyundai в Південно-Східній Азії», – йдеться у підписі до фото.

Поточна Creta була представлена ​​в 2019 році в Китаї. Позашляховик ніколи не пропонували в Індонезії, але це скоро зміниться – тут з’явиться відразу оновлена ​​модель, яка отримає помітні зміни стилю.

Є припущення, що «живий» автомобіль дебютує під час Міжнародного автосалону Gaikindo Indonesia (GIIAS) в наступному місяці.

В рамках проміжного поновлення Creta черпає натхнення з останньої моделі Tucson, в ній використана характерна параметрическая решітка радіатора з вбудованими осередками ходових вогнів і фарами з боків.

Судячи з ескізів, позашляховик, схоже, зберіг помітні лінії моделі до фейслифтинга, які видно над колісними арками і поперек дверей.

Усередині загальна компоновка панелі приладів виглядає як раніше. Саме ця модель надійде в продаж в Індонезії, а пізніше і в Індії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!