Названі найпопулярніші автомобілі в США. Топ-7 з продажу

0
821

Багатьом людям цікаво, які автомобілі користуються найбільшим попитом в США. У зв’язку з цим експертами було складено рейтинг, куди входять топ 7 транспортних засобів. За інформаційну основу були взяті різні американські видання, а також статистика продажів.

1. Nissan Rogue

Автомобіль входить в число найбільш популярних кросоверів в усьому світі, тому на нього великий попит і в США. Дана модель також відома під назвою X-Trail. Незважаючи на те, що американці вважають авто досить компактним, він з легкістю включає в себе салон, розрахований на 7 місць.

У 2020 році з Nissan Rogue відбулися деякі зміни. З тих пір в кросовері з’явилася цифрова приладова панель, а також проекційний дисплей. Крім того селектор автоматичної коробки передач був замінений джойстиком. Базова версія авто включає в себе 2,5-літровий бензиновий мотор, що володіє 181 кінської силою. Незважаючи на те, що найчастіше зустрічаються моделі з переднім приводом, опція повного приводу знаходиться у вільному доступі.

2. GMC Sierra

Автомобіль належить до сімейства пікапів, які були випущені в новому поколінні в 2018 році. Завдяки цьому багато показників транспортного засобу покращилися. В даний час у вантажівки є система контролю причепа, яка проводить діагностику або повідомляє про те, що власнику необхідно пройти ТО. Крім того, в разі несанкціонованої спроби відчепити причіп, водій пікапа відразу ж отримає про це повідомлення.

3. Chevrolet Equinox

Американці вважають даний кросовер дуже компактним, оскільки його габарити порівнянні з NissanX-Trail. У той же час розміри авто перевищують Toyota RAV4 або Mazda CX-5.

Незважаючи на те, що нове покоління Chevrolet Equinox дебютувало в 2016 році, в 2020 компанії вдалося представити нову версію автомобіля. Над авто були проведені серйозні роботи, в результаті чого як зовнішній вигляд, так і салон транспортного засобу були змінені. У базовій версії є бензиновий мотор, розрахований на 1,5 літра, що дозволяє видавати до 173 кінських сил. Також в Chevrolet Equinox є 6-ступінчаста автоматична коробка передач.

4. Honda Civic

В кінці 2019 року була представлена оновлена версія Honda Civic. Основна зміна полягала в тому, що в авто прибрали віртуальні кнопки і повернулися до звичних фізичним перемикачів. Найімовірніше це було результатом численних побажань власників авто. В Америці можна знайти Honda Civic з літровим мотором і до 126 кінських сил.

5. Toyota Camry

Довгий час це авто вважалося найбільш продаваним, оскільки американців більшою мірою цікавлять кросовери і пікапи. У США з легкістю можна придбати Toyota Camry з 3,5-літровим двигуном, що працює в парі з автоматичною 8-ступінчастою коробкою. Таке поєднання дозволяє передавати колесам до 300 кінських сил.

6. Honda CR-V

Жителі Америки дуже сильно люблять дане авто, оскільки саме воно має найбільший попит. Зараз у продажу є представники 5-го покоління, що пережило ряд оновлень в 2019 році. Основним нововведенням стала наявність гібридної силової установки, завдяки якій автомобіль видає до 145 кінських сил. Також є 2 електричні мотори, в сукупності з якими, виходить 215 кінських сил.

7. Toyota RAV4

З урахуванням того, що за кілька років показники продажу авто збільшилися, американцям сподобалися зміни, що відбулися в 2018 році. Toyota RAV4 змінив свій зовнішній вигляд, а також став володарем 2,5-літрового бензинового мотора, здатного видавати до 200 кінських сил. Також жителям Америки сподобалося наявність 8-ступінчастою АКП.

В даний час ці автомобілі користуються особливим попитом в Америці, оскільки вони дуже комфортні і зручні у використанні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!