Mazda припиняє випуск популярної моделі

0
47

Невеликий кросовер Mazda CX-3 покине модельний ряд японського бренду в кінці 2021 року, так і не отримавши друге покоління. Модель не входить в плани компанії, яка поступово припинить її виробництво.

Продажі Mazda CX-3 стартували в 2015 році, а в 2018 році модель пройшла модернізацію, причому оновлення торкнулося і її двигунів. Японці припинили продажі в США навесні минулого року, а до кінця цього року це станеться на європейських ринках.

Компанія вже оголосила, що приймає останні замовлення на модель, яка не входить в плани Mazda. У їх числі 4 нових кросовера – CX-60 і CX-80 для Європи і Японії, а також CX-70 і CX-90 для США. Поки японський виробник не коментує те, що відбувається з компактним автомобілем, але один з менеджерів Mazda Motor Poland підтвердив, що він буде проводитися тільки до кінця цього року.

Місце CX-3 в модельному ряду бренду займе CX-30, який буде більше за розміром і буде продаватися за більш високою ціною. Кросовер отримає більш привабливий і спортивний дизайн за рахунок похилою задньою частини у вигляді купе.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!