Розсекречена дата дебюту електрокара Volkswagen ID.5 GTX

0
63

Volkswagen вже призначив дату світового дебюту третьої електричної моделі. Новий Volkswagen ID.5 GTX дебютує на початку листопада на спеціальному заході, який відбудеться в Берліні, і на ньому буде представлений новий позашляховик з нульовим рівнем викидів.

У світового дебюту нового Volkswagen ID.5 GTX вже є офіційна дата презентації. Німецька фірма представила короткий відеотизер, на якому новий високопродуктивний електричний позашляховик позує в різкому камуфляже.В Берліні відбудеться всесвітній показ самого спортивного і продуктивного варіанта електричного кросовера.

Новий Volkswagen ID.5 GTX буде представлений 3 листопада після всіх випробувань. Фактично, пройшло всього кілька днів з тих пір, як ми бачили його в його останніх тестах на трасі Нюрбургринг. Деякі ділянки кузова все ще були приховані камуфляжем. Електромобіль буде володіти специфічними особливостями, що відрізняються від звичайних версій ID.5, які з’являться пізніше. У новинки будуть три світлодіодних ліхтаря, розташованих вертикально на кінцях переднього бампера.

У салоні на приладовій панелі є невеликий екран для приладової панелі і великий екран в центрі і сенсорна консоль для мультимедійної та інформаційно-розважальної системи. Не буде відмінностей і в оснащенні механіки, так як новинка буде аналогічна вже випущеної ID.4 GTX. Модель буде приводитися в рух двома електродвигунами, по одному на кожну вісь. Загальна вижимним сила складе 220 кВт або 299 к.с. Система буде живитися від літій-іонної батареї, встановленої між осями, з корисною потужністю 77 кВт. Хоча з урахуванням більшої ваги максимальна дальність ходу знизиться приблизно до 460 кілометрів.

Поставки в дилерські центри заплановані на весну 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!