Компанія Tesla тестує оновлену версію пікапа Cybertruck (ВІДЕО)

Ще до початку серійного виробництва компанія Tesla оновила свій пікап Cybertruck, оснастивши його традиційними зовнішніми дзеркалами, а також підрулюючою задньою віссю.

0
65

Компанія Tesla вже приступила до випробувань модернізованої версії електропікапа Cybertruck. Користувач під ніком TeslaHype розмістив в Twitter відеозапис, на якій відображені випробування новинки, кілька відрізняється від показаних раніше прототипів. Помічений на випробувальному полігоні автомобіль має традиційні зовнішні дзеркала заднього виду, які замінять камери.

Крім цього, тестований електромобіль Cybertruck отримав повнокероване шасі, про яке раніше говорив глава компанії автовиробника і винахідник Ілон Маск. Так, при повороті на невеликих швидкостях задні колеса повертаються в протилежну сторону під невеликим кутом, що покращує маневреність електрокара і підвищує стійкість в поворотах. Такі технології давно застосовуються на автомобілях концерну Volkswagen Group, а також на нещодавно дебютували електрокарах, зазначає Tarantas Neus .

Як раніше писали журналісти speedme.ru, Tesla спочатку заявляла, що Cybertruck вийде на ринок в 2021 році. Однак автовиробник повідомив, що його плани були відкладені до 2022 року під час оголошення фінансових результатів за другий квартал 2021 року в серпні. Тепер же Маск уточнив, що він знову відкладений до кінця 2022 року і що значний обсяг виробництва не буде досягнутий до кінця 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!