Land Rover представить нове покоління Range Rover 26 жовтня

Компанія Land Rover працює над наступним Range Rover. Це той новий Range Rover виробник демонструє на відео-тизері.

0
62

З моменту запуску першого покоління моделі ім’я Range Rover стало прозивним в автомобільному світі. Позашляховик перетворився в надзвичайно розкішного колоса, з яким Land Rover дуже успішний у вищих ешелонах ринку позашляховиків. Range Rover нинішнього покоління скоро виповниться 10 років, а це означає, що наступник не за горами. Більш того, цей наступник, можливо, буде запущений навіть раніше, ніж ви думаєте. Land Rover повідомляє, що представить абсолютно новий Range Rover 26 жовтня.

Тизери насправді підтверджують невеликі новини. З точки зору дизайну новий Range Rover – це еволюція, що минає покоління. Новий англійський топовий позашляховик отримає приховані дверні ручки і обіцяє бути гладким і, незважаючи на свої значні розміри, досить мінімалістичним з точки зору дизайну. Джеррі Макговерн, головний креативний директор Jaguar Land Rover, описує новий Range Rover як автомобіль з модерністським дизайном.

П’яте покоління найбільшого позашляховика Land Rover, яке, зрозуміло, також включає в себе подовжену версію LWB, буде розміщено на платформі Modular Longtudinal Architecture (MLA), яку Land Rover також збирався використовувати для знятого з виробництва електричного XJ. З’явиться чи ні електричний Range Rover, невідомо, але одне ми знаємо напевно – поруч з новим Range Rover буде брат Range Rover Sport, автомобіль, який також поставляється з версією SVR.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!