Tesla круто оновила Model X. Покупці в захваті

0
161

Покупці оновленої Tesla Model X почали отримувати свої електрокари і ділитися відчуттями в мережі. Про це розповів профільний закордонний ресурс Electrek.co.

Відповідно до джерела, Tesla Model X 2021-року змінилася переважно зовні. Наприклад, візуально оновилася приладова панель, а також з’явився горизонтально орієнтований дисплей більшої діагоналі, ніж раніше. Компанія заявляє, що мультимедіа-система авто здатна видати до 10 терафлопс потужності – це значить, що на ній можна грати в комп’ютерні тайтли кшталт «Відьмака 3». Окремо варто згадати, що Model X обзавелася скандальним штурвалом замість звичайного керма – раніше цей елемент викликав чимало суперечок після виходу моделі Model S Plaid. До слова, для Plaid більше не доступний варіант дерев’яної обробки панелі. 

Екстер’єр Model X теж зазнав деяких змін: наприклад, лобове скло стало більше і вище – воно нагадує панорамне. Крім того, злегка видозмінені задні ліхтарі і деякі інші елементи кузова. 

У мережі вже є кілька фото- і відеозвіти про нову машину. Наприклад, конфігурація ось цього авто обійшлася власнику у $ 100 тисяч:

Варто відзначити, що чекати придбану Tesla все ще доводиться досить довго. Щасливі власники рестайлінгової Model X замовили її і оплатили покупку ще на початку 2021 року. Якщо замовити Tesla зараз, то отримати її можна не раніше середини 2022 – наприклад, термін поставки Model X Long Range позначається приблизно на вересень, а Model S Plaid – на липень 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!