Експерти назвали нові автомобілі з найбільш зручними кріслами в США

Компанія JD Power проаналізувала пропозиції на ринках і склала рейтинг моделей, які мають найбільш зручні автокрісла на сьогоднішній день.

0
53

Ми звикли бачити рейтинги, що складаються JD Power щорічно, особливо з його Початковим дослідженням якості, яке з’ясовує, які нові автомобілі мають найменше проблем в перші кілька місяців володіння.

На цей раз мова йде про якість сидінь і задоволеності покупців автомобілів в США. У дослідженні, проведеному JD Power 2021, компанія опитала 110 827 покупців і орендарів нових автомобілів 2021 року випуску після 90 днів володіння з лютого по липень 2021 року.

Як завжди, якість сидінь вимірювалося кількістю проблем на 100 автомобілів (PP100). Чим менше число, тим краще якість. Проте, Hyundai Elantra займає перше місце в категорії компактних автомобілів для масового ринку, набравши всього 5,7 бала, а Honda Civic і Volkswagen Golf займають друге і третє місця в тій же категорії.

Тим часом, Honda Clarity займає перше місце в категорії автомобілів середнього і великого розміру для масового ринку з 5,3 бала, а Dodge Charger і Nissan Maxima не сильно відстають.

Nissan Rogue очолює сегмннт компактних кросоверів для масового ринку, за ним слідують Ford Mustang Mach-E і Honda CR-V. Слід зазначити, що Nissan Rogue має найнижчий PP100 серед моделей масового ринку – 4,2 бала, навіть перевершуючи бренди автомобілів преміум-класу в дослідженні цього року.

З іншого боку, Chevrolet Blazer, Hyundai Palisade і Nissan Murano були визнані кращими в категорії позашляховиків середнього і великого розміру на масовому ринку.

У сегменті пікапів / фургонів для масового ринку Ram 1500 лідирує, в той час як чинний бестселер Америки Ford F-150 слід відразу за ним, а GMC Sierra посідає третє місце.

Серед преміальних брендів лідирує Porsche 718 і Lexus UX. Lexus RC і Genesis G90 завершують список автомобілів преміум-класу, а Lexus LX і BMW X4 входять в трійку лідерів категорії позашляховиків преміум-класу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.