Головна Авто Названий кращий сімейний автомобіль за $ 10 тисяч

Названий кращий сімейний автомобіль за $ 10 тисяч

0
167

Яким повинен бути ідеальний сімейний автомобіль? У нього повинен бути зручний, практичний і великий салон, достатній кліренс, повний привід, потужний двигун. Автоблогери з Sumy Racing Team знайшли авто, яке відповідає цим параметрам. Це іспано-німецький Seat Altea Freetrack, який випускався з 2004 по 2015 рік.

Під капотом встановлений добре відомий двигун 2.0 tsi EA888, а за повний привід відповідає муфта Haldex 4. Просторий салон, “смачна ціна” – до 10 тисяч доларів, пише newsyou.info . Побудований на платформі Volkswagen PQ35, цей мінівен здається ідеальним рішенням.

У автомобіля висока надійність – як двигуна, так і ходової і трансмісії. Автомобіль досить економічний, але якщо потрібно більше динаміки – є можливість зробити чіп-тюнінг. Повний привід Seat Altea Freetrack забезпечує безпеку на слизьких поверхнях. Серед недоліків – незручна посадка, досить екстравагантний зовнішній вигляд з чорними бамперами, погана шумоізоляція і недостатня трансформація салону.

Ще один недолік – їх в Україні майже не продають. Власники Seat Altea Freetrack не поспішають з ними розлучатися, тому знайти в продажу їх нелегко.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.